Jó dolog a tavaszi nagytakarítás. Kisöpörni a pincétől a padlásig, szelektálni okosan, és jól megszabadulni a féltve őrzött felesleges holmiktól. A ruhák, használati tárgyak egy része jó lesz valaki másnak, aki örül neki, egy halom hasznavehetetlen kacat viszont szigorúan megy a kukába. Néhány darabnak pedig sikerül új funkciót kreálva még egy esélyt adni, így lett például a képen látható farekeszekből fürdőszobai polc.

Egyúttal végezhetünk egy rituális lelki megtisztulást is. Rossz gondolatoktól, régi berögződésektől, viselkedésmintáktól, érzésektől, melyeket teherként cipelünk, mindig jó megszabadulni. Sokan, ahogy a porosodó limlomokhoz, évek óta nem hordott ruhadarabokhoz, úgy az idejétmúlt gondolatokhoz is megrögzötten ragaszkodnak, pedig nincs rá szükség. Lehet választani azt is, hogy letesszük a terheinket. Aki cipekedni akar továbbra is, az kezdjen el gyúrni izomra.

Kép innen.

Címkék: fa polc láda tavaszi nagytakarítás fürdőszoba rekesz környezettudatos újrafelhasználás

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr744332602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása