Fehér ház nyitott fürdővel

 2012.03.21. 08:14

Most, hogy tegnap reggel hivatalosan is beköszöntött a tavasz, végre itt az ideje a teljes kitárulkozásnak. Elég volt a sötét télből, fürödjünk a fényben, szippantsuk be mélyen a friss levegőt és nyiladozzunk együtt a természettel.

Mi sem jobb erre, mint egy falaitól tökéletesen megfosztott fürdőszoba, ahol rituális megtisztulásunkat szinte a kertben hajthatjuk végre. A téli hónapok alatt megfakult bőrünkkel együtt vessük le megfásult régi gondolatainkat, érzéseinket és válasszuk a teljes testi-lelki megújulást a tavaszi napfordulóval.

Mai fotóink helyszíne egyébként Dél-Afrika, ahol a csupa fehér belső a hőérzet csökkentésére is szolgál azon túl, hogy bámulatosan tágítja a teret és kreatív kalandozásokra csábít a kiegészítő színek végtelen lehetőségeivel a dekorálás terén. Képek innen.

Címkék: tavasz fehér ház megújulás nyitott dél afrika fürdő fürdőszoba napforduló

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr154329949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása