Tavaszi zsongás

 2012.03.12. 07:53

Visszavonhatatlanul itt a tavasz. A krókuszok a kutya minden erőfeszítése ellenére megállíthatatlanul törnek elő az ágyásokban, törékeny hajtásaiknak tulipánok erős levélzete nyújt biztos hátországot.

A hétfő reggel is szikrázó napsütéssel indul, így talán még könnyebb lesz kibírni a nemzeti ünnep miatt kurtára sikeredett munkahét viszontagságait. Gyanítom, hogy a munka termelékenysége nemcsak a reményekkel kecsegtető hosszú hétvége, hanem a legtöbbünket megbolondító madárcsicsergés és a levegőben terjengő hamisítatlan tavasz-illat miatt is az átlagos szint alá fog csökkenni a hétfőtől szerdáig terjedő időszakban.

Előre is szabadkoznék a munkáltatóknál, hogy ilyen körülmények között még tovább borzolom a kedélyeket, és a dolgozó nép szemének csemegét nyújtva csábítom a lakosságot egy kis munka helyetti álmodozásra.

A helyszín London, az otthon pedig számomra olyan, mint egy óriási fehér festővászon, amin a téli álmából ébredező természet varázsütésre életre kel a szivárvány ezernyi színében pompázva. Bohókás, mint az áprilisi időjárás, friss, mint a ropogós hónapos retek. Képek innen.

Címkék: tavasz fehér színes friss otthon zsongás eklektikus bohókás

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr554311035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása