Tradicionális, vagy modern?

 2012.03.09. 14:59

Kihez, melyik stílus áll közelebb? Vajon aki a klasszikus vonalvezetést kedveli az szükségszerűen ódivatú, aki pedig a modern kor szerelmese, az már nem is lehet hagyománytisztelő?

Talán, ahogy az élet más területein, úgy a lakberendezésben sem minden fekete vagy fehér. Az életszerű megoldások sok esetben a két véglet közötti arany középúton találhatóak. A nagyi ékszeres doboza, a papa hintaszéke legtöbbször jól megfér a legújabb kori trendet követő letisztult formavilágú bútorok között, és bizony a hosszú évtizedek alatt megsárgult dédi fotók is tökéletesen mutathatnak egy hófehér paszpartuval kiemelt egyszerű fekete képkeretben. Az előbbiek bemutatására hoztam mára egy atlantai otthont, amelyben szépen házasítják a különböző korstílusokat. Képek innen.

Címkék: stílus klasszikus modern trend otthon keverés atlanta tradicionális

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr224299935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.09. 18:45:49

A berendezések tetszenek, sőt a konyha kifejezetten bejön. Csak ezek a színek. Én nem tudom, de én a szürkét egy életre megutáltam.

rbalint88 2012.03.09. 21:53:15

egyetértek. kicsit több szín kellene bele, ezt leszámítva gyönyörű

a_tom 2012.03.10. 07:32:09

Mindegyik képen van valami színesebb tárgy ami feldobja kicsit. Ha valakinek kevés, tegyen még oda valamit.
süti beállítások módosítása