Kő és fa. A legalapvetőbb építési anyagok, amik egyszerűségük révén csodás lehetőségeket nyújtanak a lakberendezésben. Nem véletlenül szeretem megszállottan mindkettőt. A kő, tapintásra ugyan hűvös, de színezete és textúrája sokat lágyíthat a ridegségén, ám ha fával kombináljuk, biztosan megkapjuk a kellően meleg, otthonos érzetet.

Egy portugál házikóba látogatunk a fentiek alátámasztására. A tágas terekkel büszkélkedő rusztikus stílusú otthonban jól megférnek a klasszikus antik darabok, a szúette vintage és az abszolút modern bútorok egymás mellett. Tetszős fajta? Képek innen.

 

Címkék: stílus portugál fa ház klasszikus modern antik rusztikus tágas terméskő

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr434220273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.06. 16:36:09

Épp a napokban gondolkodtam én is el azon, hogy az egyik szőlővidékünkön rengeteg roskadozó vagy összedőlt elhagyott présház áll. A vályogfal mellett található rengeteg hatalmas még használható régi patinás gerenda, faajtó amit akár ingyen is el lehetne vinni. Gyönyörűek lennének valahol újrafelhasználva. Itt az egyik képen is van egy ilyen...
süti beállítások módosítása