Néha-néha bedobok egy sztár-otthont, mert az ember az már csak ilyen gyarló lény. Fenemód izgatja a fantáziáját, hogy az ünnepelt celebritások hol tengetik életüket, milyen ágyban hajtják álomra fejüket és vajon milyen körülmények között próbálnak menedéket keresni a lesifotósok hada elől.

Na tessék kérem, lehet jól körbenézni, a Jóbarátok Monica-ja, alias Courteney Cox malibu-i rezidenciájának minden szegletében. Habtestét – mint látható – egyszerre két zuhanyfejből érkező vízsugárral is tudja kényeztetni, túlfűtött szerelmi életét pedig monokróm színvilágú hálószobával igyekszik kordában tartani. Azért azt a teraszra nyíló átadóablakos bárpultot, be kell vallanom, nagyon komálom.

Képek innen.

Címkék: celeb sztár celebritás otthon courteney cox jóbarátok malibu monica rezidencia

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr234220146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LongJohnHolmes 2012.03.05. 15:32:15

Nekem a háza, megbeszéltük :)

Don Quixote de la Ferko 2012.03.05. 15:50:24

Jó helyen, jó időben.
Ennyire egyszerű.
A 7 milliárdból néhánynak be is jön.

gisgps 2012.03.05. 15:50:52

Nekem nagyon tetszik - kívül, belül, helyileg... jöhet. Csak azokat a képeket venném le a falról, különös tekintettel a billiárd mögöttire, és jóval több növényt tennék, na és persze rendetlenség lenne, így túl steril. Ja meg persze makka (makkák) is kell (meg eb), mert mobil biodekorok nélkül nem otthon az otthon... :)

R. Daneel Olivaw 2012.03.05. 16:07:22

Schön.... a csaj viszont már nem az... pedig egykor mennyire gyönyörű volt, még a fasz ventúra első részében... valami lélegzetelállító volt... kár érte... meg persze azért is, hogy szinkronosan egész egyszerűen nem lehet megnézni, mert kivétel nélkül mindig az a rettenethangú hülyepicsa szinkronizálja, akit még a mentőben is ütne az ember... na mindegy... sic transit gloria mundi, ugyebár... :)

Ronald 2012.03.05. 16:53:52

Nincs ezzel a házzal baj - egy szál sem.
Fotózásra van "kitakarítva" - garantáltan nem így néz ki, ha élik.
Amilyen milliárdos ganékat láttunk az utóbbi időben - hát akkor ez egy high-class a mezőnyben.
Jaaa, és a kilátás?... na ezt inkább hagyjuk, mert most látom, hogy kezd sárgulni a bőröm... csak nem tudom mitől :-)))

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.03.05. 17:07:49

Túl közel van a parthoz. Állandó a sós pára, tönkremegy a számítógép tőle. Ez egy nagy mínusz.

nyikk 2012.03.05. 17:18:50

Tetszik.
Ezerszer inkább ez a kégli, mint az az olasz villa a másik blogból.
süti beállítások módosítása