Trópusi paradicsom

 2012.02.04. 09:20

A rohanó nagyvárosok után legyen végre dzsungel és fehér homokos tengerpart. Egy kis brazil halászfalu, Trancoso történelmi központjában áll a tíz, egyedi stílusban berendezett kis házikó, mely az UXUA Casa Hotel épületegyüttesét alkotja. Négy közülük eredetileg halászkunyhó volt, a 16. századi Quadrado városkában, míg a maradék hat a csodás trópusi kertben áll.

A házak tervezője Wilbert Das, aki helyi kézművesekkel együttműködve hagyományos építési technikákat alkalmazva és helyi antik és kortárs műtárgyak felhasználásával adott életet ennek a különleges szállodának. Az ország déli régiójában, Bahiában található ez a földöntúli paradicsom, amely könnyedén rabul ejti a télben vacogó szívünket.

 

További képek a blog Facebook oldalán, ahol a visszatérő női olvasókra való tekintettel kisportolt testű capoeirás fiúkat, a férfi olvasók örömére pedig egy masszázságyon relaxáló mulatt szépséget rejtettem el apró ajándék gyanánt.


 

Címkék: brazil hotel szálloda paradicsom trópusi földöntúli uxua casa hotel

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr983963901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása