Jövő hétre azt mondják az okosok, hogy megérkezik a durva fagy és a havazás. Akár mínusz 20 fok is lehet majd február első napjaiban, úgyhogy azt mondom, amíg lehet, élvezzük a napsütést, és készüljünk fel meleg ruhákkal, forralt borhoz való alapanyagokkal a túlélésre.

Azért, hogy a lelkünkben se fázzunk, egy friss, tavaszi színekben pompázó, mindössze 50 m2 alapterületű spanyol kislakást hoztam, így a képeket nézegetve talán könnyebben átvészeljük a rügyfakadást megelőző zordabb napokat. Azt hiszem vennem kell tulipánt, addig is, míg kibújnak a kertben. Képek innen.
 

Címkék: spanyol modern lakás friss otthon tavaszi kislakás színvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr543906991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orionmikey 2012.01.30. 09:23:59

Tetszene ez a hangulat egy kicsit nagyobb lakásban, sok fénnyel, panorámával. Nálam pl. ez a favorit: www.rozsadombvillapark.hu
süti beállítások módosítása