Zöld-foki szigeteki elvonulás

 2012.01.20. 08:01

Távol a rohanó világ zajától, ahol még a madár is ritkán jár, na ilyen helyeken lehet valóban kikapcsolódni. Manapság már nem elérhetetlen, sőt, egész baráti árakon hozzájuthatunk egy Zöld-foki szigeteki nyaraláshoz, különösen, ha a last minute utak között nézünk körül.

Boavista szigetének északi partján fekszik egy aprócska, a fenntartható fejlődést és az emberi léptékeket hirdető Spinguera ekohotel (ecolodge). A vendéglátók arra törekedtek, hogy a legkevésbé rondítsanak bele az érintetlen táj szépségébe, és minél kisebb felületű ökológiai lábnyomot hagyjanak maguk után. Ennek szellemében megújuló energiaforrásokkal működtetik a puritán egyszerűséggel berendezett kis hotelt, melybe a természet szerelmeseit invitálják egy elszigetelt, relaxáló nyaralásra.

További képek a blog Facebook oldalán.


 

Címkék: hotel zöld foki szigetek ekohotel ecolodge

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr963549443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása