Valahogy idén ez a tél nem nagyon akarja megmutatni magát, igaz, pont most havazik. Egyrészt persze megvan ennek a jó oldala is, nem fagyunk kockára állandó jelleggel, és a napsütéses reggelek is lélekvidítóak, másrészt viszont csak elkélne egy kis rendes hó, amolyan jeticsimmás, mindent beborító, és nemcsak a hegyekben. Az én lelkem legalábbis vágyik rá.

A verőfényes napokon azonban már a tavasz illatát vélem néha érezni és ilyenkor a kültéri témák kezdik el foglalkoztatni a fantáziámat. Sosem voltam egy belvárosi gyerek, nem rajongok a betontengerért, ám ha egyszer mégis beköltöznék egy nyüzsgő nagyvárosba, kizárólag egy tetőteraszos penthouse jöhetne szóba, mint idilli megoldás.

Mert milyen szép is az, reggel a gőzölgő kávéval a kezünkben elnézni a messzeségbe a tetők felett és megpillantani a felkelő nap izzó korongját, miközben alant autók suhannak el és épp ébredezik a város.

Képek: trendir.com, archinspire.com, ohmigoshblog.blogspot.com, homeinfatuationblog.com, dailymail.co.uk, homedesigndecorplan.com.
 

Címkék: város belváros terasz tetőterasz

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr1003549106

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ilyen egy penthouse Dubajban 2012.01.24. 21:54:50

Meglehet a szépsége annak, ha az ember a Dubai Marina egy felhőkarcolójának tetején él. A tenger kék vizének látványára ébredni és a város esti fényeit látva zárni a napot olyan kiváltság, ami csak az extrém burzsujoknak jár. A 45 szintes, 179 méter m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sati91 2012.01.17. 15:32:27

Fantasztikus képek!!! :)
süti beállítások módosítása