Vintage gyerekszoba variációk

 2012.01.16. 07:36

Azt mondják az okosok, hogy a kicsik szépség iránti fogékonyságát már a korai években érdemes megalapozni. Mi lehetne alkalmasabb terep ehhez, mint a gyerekszoba berendezése. Azon már leállhatunk vitatkozni, hogy vajon milyen legyen az ideális lurkó kuckó, tematikus, vagy sem, legutolsó divat szerinti stílust tükröző, vagy szimplán egy hatalmas játszótér. Mit gondoltok erről?


Manapság egyre többen esnek szerelembe az általam csak ószeres stílusként emlegetett vintage trenddel, így hát most ebből hoztam egy kisebb kanálnyi merítést. A képeket itt találtam.


 

Címkék: stílus vintage divat trend lakberendezés gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr243548544

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Iskolakezdés, gyerekszoba kialakítása 2012.01.16. 19:55:01

A feng shui irányzatai közül a klasszikus Forma iskola azzal foglalkozik, hogy a bútorok milyen fajta elrendezése hat pozitívan /negatívan a pszichére, a magabiztosságra, jó előmenetelre. Különös gonddal alakítja ki a gyerekszobát, ahol minden bútornak...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása