Egy hét Svédországban

 2012.01.09. 07:49

Ezen a héten egy érdekes utazásra invitálok mindenkit, hétfőtől szombatig ugyanis egy-egy svédországi otthon falai közé kukkantunk be a „kalandozás a világ lakberendezésében” sorozat keretein belül. Úgy tervezem, egy sor országba eljutunk majd hasonló módon, és előbb-utóbb talán mindenki megleli saját kedvencét.

Első utunk egy aprócska, mindössze 46 négyzetméter alapterületű tetőtéri lakásba vezet, Stockholm Söder negyedében, ami a férfias alapokra helyezett modern skandináv stílus szép példája. Puritán nyersbeton felületei mellett kellemes kontrasztot adnak az otthonosság érzetéért felelős apró kiegészítők, és a sötét, mégis melegséget sugárzó színhasználat. Képek innen.

Ki mit gondol a tetőtérről? Kényszermegoldás, vagy álomkuckó? Beköltöznétek?

Címkék: stílus svéd skandináv svédország otthon lakberendezés férfias kuckó tetőtér nyersbeton kalandozás a világ lakberendezésében

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr673526084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása