Ahogy elnézegetem az időjárás előrejelzéseket, ezen a télen lehet, hogy le kell mondanunk a hóról. Hétvégére némi havasesőt és hószállingózást ígérnek, de aki igazi télre vágyik, az jobb ha szedi a sátorfáját és tőlünk nyugatabbra vagy északabbra néz körül.

Maradjunk akkor a globális felmelegedésnél, és nézegessünk délvidéki nyaralókat, mert előfordulhat, hogy előbb-utóbb az örök nyárra kell berendezkednünk. Nem is beszélve arról, hogy az év első munkanapja nyilván mindenkit rémesen megviselt, úgyhogy ideje elkezdeni szervezni a nyaralást.

Találtam egy nagyon barátságos, rusztikus, arabos hangulattal fűszerezett kis vityillót Spanyolhonból, aminek a nádfedeles tornácán szívesen eltölteném a délutánjaimat akár egy könyvet olvasgatva az óriás baldachinos hempergőn, akár mentateát szürcsölve a pihe-puha párnák ölelésében. Képek innen.

Címkék: stílus arab spanyol ház otthon rusztikus nyaraló

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr623515936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása