Ugorjunk egy nagyobbacskát a szürke télből a ragyogó nyárba, a Karib-tenger szemet gyönyörködtető türkizébe, Saint Barthélemy avagy St. Barts szigetére, ahol a Wolfgang Ludes építésziroda tereli a realitás talajára megbízói legmerészebb álmait.

Az épített és természeti környezet határvonalai lágyan elmosódnak a hatalmas ajtónyílások és üvegfelületek révén, a modern egyenlítői stílus a felhasznált természetes anyagokkal (terméskő, fa) békés harmóniát sugároz. A fürdőszobában lenyűgöző a barlang-szerű kilátás, csak reménykedni tudok benne, hogy valahol akad egy tükör azért, bár a szabadtéri kőkád talán még ennek hiányáért is kárpótol. Elvégre is inkább a természet szépségeiben gyönyörködjünk, minthogy hitvány nárcisztikus hajlamainkat éljük ki fogmosás közben… Képek innen.

Címkék: ház luxus tenger villa fürdő fürdőszoba szabadtéri karib saint barthélémy st. barts

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr993414866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása