Az összeköltözés csapdája

 2011.11.30. 08:29

Vajon, amikor egy agglegény egyszer mégiscsak belesétál a párkapcsolat, ne adj isten a házasság csapdájába, az egyben azt is jelenti, hogy az otthonába beköltöző nő szükségszerűen elkezdi feminin hangulatúvá alakítani az egészen addig szigorúan férfias enteriőrt? Vajon képes-e hosszú távon egy nő férfias lakásban élni anélkül, hogy némi lágyságra lenne igénye?

Mi a helyzet akkor, ha a férfi költözik a nő lakásába, vagy ha ugyanez fordítva történik? Talán az a jó, ha együtt alakítják ki a közös életteret úgy, hogy abba ki-ki beleadja a saját ízlésvilágát, a saját stílusát, és abból lesz egy tökéletes összhang? Létezik-e egyáltalán férfias és nőies enteriőr?

Valószínűleg, csakúgy, mint az élet számos más fontos területére, erre sincsen tuti recept, mindenki magának kell kitapasztalnia a számára üdvös megoldást.

Mai otthonunkat egy férfi rendezte be, a los angelesi David Dalton minden bizonnyal egy sikeres kozmopolita szingli pasi számára tervezte ezt a lakást. Vagy mégsem? Szerintetek pasi, vagy nő lakhat itt? Egyedülálló, vagy párkapcsolatban él? Képek innen.

 

Címkék: feminin lakás szingli otthon házasság lakberendezés nőies férfias enteriőr kozmopolita összeköltözés agglegény

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr323414975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása