Alig várom már, hogy leessen a hó, és csillogó fehér, pihe-puha takaró borítsa be a kertet. Addig is a síkatalógusok képeit, és a sírégiók weboldalait nézegetve gyönyörködöm a téli táj szépségében.

Alpesi kisvárosokban mindig is csorgattam a nyálam azon, hogy milyen szépen feldíszítik a házakat az adventi készülődés során: millió fényfüzér teszi ragyogóvá a korai sötétedéssel induló éjszakákat, a portákon koszorúk, fenyőgirlandok sorakoznak, az ablakokban mécsesek gyúlnak. Miért is ne próbálnánk mi is ünnepi ruhába öltöztetni a kertet?

A google-keresőben böngészve válogattam néhány kültéri dekorációs ötletet is a karácsonyi enteriőrök mellé. Tessék ihletet meríteni és irány a kertszépítés!

Címkék: karácsony ház advent kert dekoráció dísz kültéri koszorú ajtódísz dekor fényfüzér

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr703418443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.29. 11:36:31

Mi is várjuk már a hó leesését. Hóembert építeni, nagyon jó, gyerekzsivajjal kísérve. Szebbnél szebb adventi koszorúkat szoktunk készíteni, és ami még csodás. Ránevelni gyermekeinket a türelemre, a más emberek megértésére, szeretetére. Jön a karácsony. Sok ember csak ilyenkor érzi, hogy van családja, ha közel, ha távol.
süti beállítások módosítása