Adventi ötletroham

 2011.11.23. 07:46

Hétvégén advent első vasárnapja! Nem mindenki tartja magát szigorúan a szabályokhoz, és nincs is ezzel semmi baj. Miért kellene a koszorúnak kereknek lennie, és miért ne lehetne teljesen más módon megoldani a karácsonyt megelőző négy vasárnapon történő gyertyagyújtást? Egy kis leleményességgel egyedi adventi asztaldíszt kreálhatunk, mely nemcsak a szeretet ünnepére való ráhangolódás, hanem az otthon csinosításának eszköze is lehet.

Az adventi kalendárium is lehet más, mint amit eddig gondoltunk róla. Ha elrugaszkodunk a 24 nyitogatható kisablaktól, rájöhetünk, hogy számos egyéb módon is elrejthetjük az apró ajándékokat. Jól jöhet néhány ruhacsipesz, gyufásdoboz, de akár újságpapírból is készíthetünk a kis csecsebecséknek, édességeknek tölcsért.

Képek innen.

Címkék: kreatív első vasárnap advent ötlet otthon dekoráció 2011 kalendárium koszorú hellókarácsony asztaldísz gyufásdoboz

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr103401056

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Adventi koszorú variációk - egyszerű, nagyszerű 2011.11.24. 19:56:20

Az adventi koszorú modern formái, mint ezek a kompozíciók itt - ugyanúgy a lelki készülődés kísérői lehetnek, mint hagyományos társaik. Régen, amikor a gyertya kincset ért, a vele ékesített koszorú nem dekoráció volt, hanem beavatási eszköz az ünnep ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása