Óceánparti csupa üveg minimál

 2011.11.18. 08:40

A Rees Roberts építésziroda munkáiból korábban már mutattam ízelítőt egy hagyományos dalmát stílusban épült horvátországi villa példáján, most azonban a new yorki székhelyű tervezők szülőhazájából, az Egyesült Államokból hoztam egy újabb, minimál hangulatú otthont.

Szellős terek, gigantikus méretű ablakok, letisztult formák jellemzik a Surfside Residence névre keresztelt házat, melyben a légies érzést tovább növelik a belső terekben használt üveg térelválasztók. A természet ölelésében fekvő, óceánparti telek ideális helyszín egy ilyen csupa-üveg épülethez, bár annak ellenére, hogy errefelé a madár se jár, azért egy szégyenlősebb megrendelő valószínűleg nem érezné jól magát a „kirakatban”.

Címkék: ház minimál üveg ablak otthon átlátszó roberts építésziroda rees

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr473384872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása