Hiába próbálnak már októberben ünnepi hangulatba ringatni minket az üzletek az idejekorán felállított karácsonyfákkal, mégis a legtöbben mindent az utolsó pillanatra hagyunk, pedig tudjuk, hogy készülődni csak szisztematikusan lehet. Arra gondoltam hát, hogy idén legyen másképpen, adjuk meg a módját és öltöztessük otthonunkat ünnepi díszbe anélkül, hogy a végén lógó nyelvvel kellene leroskadnunk az ajándékok közé.

Elsőnek hoztam egy ötletes karácsonyi ajtódíszt a csináld magad fajtából. Nem kell hozzá más, csak régi, használaton kívül hánykolódó gömbdíszek, ragasztó és egy ruhatisztítóból visszamaradt, drótból készült ruhafogas.

A drótfogast hajlítsuk szép kör alakúra, majd bontsuk szét az akasztójánál. A díszek akasztóját ragasszuk a díszhez, erre csak biztonsági szempontból van szükség, hogy véletlenül se essenek le a gömbök, mert ha egy leesett, akkor azt már kemény munka lenne visszaigazítani.

Végül fogjuk a gömböket, és mintha csak egy láncot fűznénk gyöngyökből, egyesével húzzuk fel a díszeket a kis kampójuknál fogva a drótvázra és zárjuk vissza a karikát. A felfüggesztést selyemszalagból készített hurokkal oldhatjuk meg.

Képek, ötlet innen.

Címkék: karácsony lakás készülődés otthon lakberendezés dekoráció dísz koszorú ajtódísz hellókarácsony magad csináld

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr43384502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása