Autentikus loft a présházban

 2011.10.26. 08:18

Nem kell rögtön kiszaladni a világból a loft szó hallatán. Még mindig sokan gondolják úgy, hogy a loft nem lehet más, mint élhetetlen, rideg és embertelen közeg. Mint a sztereotípiák általában, így ez sem állja meg a helyét.

Sikerült rátalálnom egy nem mindennapi loftra, Spanyolországból, mely egy XII. századból származó egykori olajprésház korhű restaurálásával született újjá. A vaskos, ódon hangulatot árasztó falak közé tágas ablakokon árad be az éltető napsugár, mely az egész házon végigfutó világosszürke cementpadlón visszaverődve fénnyel tölti meg a teret. A természetes anyaghasználat valamint a vörösbe játszó téglafalak között megbújó türkizek, bézsek és barnák adják meg az enteriőr melegét. Képek innen.

Tetszett a poszt? Oszd meg ismerőseiddel és csatlakozz olvasótáborunkhoz Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr673321695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alensha 2011.10.26. 23:26:03

Spanyolországban igen, de hűvösebb éghajlaton ennek a fűtésére a gatyád rámegy télen... Az egy dolog, hogy augusztusban hűvös van meg jól néz ki :)
süti beállítások módosítása