Kertből az asztalra

 2011.10.23. 08:26

Visszajáró olvasók már észrevehették, vesszőparipámmá vált a vasárnapi terített asztal kérdésköre. Valóban, nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy a családi körben elköltött közös étkezés szentsége a mai rohanó világban talán még nagyobb prioritást kéne kapjon.

Leleményes háziasszonyoknak pedig nincs szükségük boltban pénzért vesztegetett dekorációra, könnyedén varázsolnak díszt az asztal közepére az éléskamra tartalmának felhasználásával, vagy a kertből, esetleg kiránduláson szedett ágak és virágok segítségével. Néhány üvegvázában, pohárban elhelyezett pár csodás rajzolatú árnyékliliom levele szemet gyönyörködtető, mégis egyszerű éke lehet a vasárnapi ebédasztalnak. Kép innen.

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr693308975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása