Sosem rejtettem véka alá a tengerek és óceánok iránti mérhetetlen vonzalmamat, a tengerparton való életvitel mindig is foglalkoztatott. Világhálón való szörfözésem közepette sikerült rábukkannom egy igazi gyöngyszemre, egy aprócska bodegára, melyre valószínűleg sok devizahiteles gondolkodás nélkül lecserélné tetemesre duzzadt tartozását. A helyszín Uruguay keleti partja, Cabo Polonio. A képeket itt találtam.

Van itt majd’ minden, ami egy lakásnak tartozéka, hálósarok a galérián, konyhasarok, egy kis étkezőasztal, sőt, sarokkanapé is, nem is beszélve a páratlan kilátásról. Sok jó dolog, kis helyen is elfér, igaz a villany például nincs bevezetve, de legalább tutira nem kapcsolják ki az áramot. Van helyette gázpalackos főzőlap, és gyertyával világítás a romantikus és egyben nomád hangulatért. Zuhanyzás a ház előtti teraszon, egy lépésre a homokos parttól. Ha ez lenne minden vagyonom, akkor is tökéletesen boldog lennék.

Címkék: uruguay apró tengerpart nomád bodega cabo polonio

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr493308560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ISMERETLEN. 2011.10.20. 07:30:42

A Magyar hetvenes-nyolcvanas éveket idézi, ahol nem kell fűteni, de nyáron ideális nyaraló a családnak, haveroknak, ismerősöknek. 2011ben kis hazánkban uram bátyámék, máris adóztatnák a leleményes élni akarót. Azért tetszik! üdv: TENGERPICI
süti beállítások módosítása