A múlt héten kezdtem bele egy újabb sorozatba, melyben kis alapterületű, mégis stílusos otthonokat mutatok be alaprajzzal. Következő lakásunk a grafitszürke, fehér és vörös alapszínekkel variál, a hálóban az üde kiwi-zöld is megjelenik.

A klasszikus vonalú szék, az ódon hangulatú ládikó és a kopottas antikolt hatású éjjeliszekrény tökéletesen megfér az egyébként modern alapstílusban berendezett enteriőrben. Pár fenntartásom azért van, amit máshogy csinálnék, mint például az étkezőasztal fölötti kép, ami számomra már kicsit sok. A konyhában a felsőszekrényt magasabbra terveztem volna, ami így az elszívó csövét diszkréten eltakarná. Az alaprajzon látszik, hogy a bejárati ajtó rögtön az étkezőbe nyílik, innen azért hiányolok egy előszobafalat, aminek azért a kis alapterület ellenére még lehetett volna helyet szorítani. Képek innen.

Címkék: kicsi kis zöld vörös fehér modern lakás kiwi antik stílusos alapterület grafitszürke

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr933246215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása