Újabb filléres csináld magad ötlet IKEA-mániásoknak. A Melodi függőlámpa két méretben kapható a svéd lakberendezési áruházban, 28 és 38 cm-es átmérővel. A kisebb formátum ára mindössze 1490 forint. Ismét egy darab, amire sokan azt mondják: szép, szép, de fel kéne dobni valamivel.

Miért ne próbálnánk ráapplikálni egy helyes kis filckabátot? Tetszőleges színű filc anyagból vágjunk körlapokat, és ragasszuk fel egyesével félig takarásban, mintha csak hódfarkú tetőcserepet raknánk (jó szolgálatot tehet erre a célra egy praktikus ragasztópisztoly). Akinek még ez is túl egyszerű, az vihet egy kis csavart is dologba, a körlapokat félbehajtva kusza összevisszaságban illesztgesse a filcdarabokat a lámpaernyőre. A takarítás persze nem lesz álom egy ilyen világítótestnél, ajánlott a porszívó kárpittakarító fejével portalanítani néha egyedi csillárunkat.

Az ötletet innen vettem.

Címkék: csináld magad ikea lámpa olcsó sufnituning filc melodi

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr783187387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fda 2011.09.04. 21:29:53

Én ugyanezt csináltam, a konyhaszekrénnyel. Tuti szép lett, mindenkinek ajánlom.

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.09.05. 17:51:41

@fda: beborítottad a konyhaszekrényt? erre nagyon kíváncsi vagyok! van róla fotód?
átküldhetnéd az info@artinterior.hu címre.
süti beállítások módosítása