A mediterrán stílusok közül talán a legpuritánabb a görög, és pont ez teszi nagyszerűvé. A hűsítő fehér falak, a lágyan kanyargó boltívek, a natúr fa és természetes anyagok használata révén végtelenül emberközeli enteriőrök születnek, melyek mentesek minden túlzástól, felesleges cicomától.

Santorini olyan hely, ahol a természet tálcán kínálja a látnivalót, az építészetnek nem feladata a Földanya szépségével versenyre kelni, hanem csendesen megbújik a vulkáni hegyek sziklaormain. Itt találjuk a Mystique hotelt, mely csodás példája az alázatos, hivalkodástól mentes, mégis magával ragadóan lenyűgöző lakberendezésnek, mely a legegyszerűbb formákból és a természet színeiből dolgozik.

 

További képek a Mystique hotelről a blog Facebook oldalán. Csatlakozz olvasótáborunkhoz a Facebookon extra tartalmakért és játékokért.

 

Címkék: stílus hotel görög lakberendezés mediterrán santorini mystique

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr453171443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.08.26. 21:46:01

A mosdókagyló olyan, mintha egy fél dióhéj lenne.

lettuce 2011.08.27. 09:07:46

Mennyei. Örökre beköltöznék.

kvadrillio 2011.08.27. 14:10:11

SZUPER !!!!!!!!!:)

KÁR, HOGY NEM AZ ENYÉM !
süti beállítások módosítása