IKEA 2012: kicsiben okosan

 2011.08.25. 14:02

Mint azt már a héten említettem, megérkezett az IKEA 2012-es katalógusa. Lehet figyelni a postaládát, szeptember 4-ig az illetékesek szerint mindenhova elér a terjesztési lánc. Addig is, ha valaki nagyon nem bírná a várakozás izgalmát, letöltheti a katalógus on-line változatát, akár okos telefonjára is, így bármikor fellapozhatja a nap során, mikor kedve szottyan és még helyet sem foglal a 374 oldalas papíros verzió.

Fura szerzetek ezek a svédek, kicsit másként számítják az időt, náluk szeptembertől már 2012 van. Sebaj, legalább idejekorán fel tudjuk frissíteni otthonunkat a legújabb trendnek megfelelően.

Az új katalógussal egy időben az áruházakban is komoly átrendeződés történt, újabb fiktív családok fiktív otthonaiba kukkanthatunk be, és próbálhatjuk ki bútoraikat. A 2012-es évben az IKEA fókuszában a kis alapterületű otthonok jól átgondolt, rafinált megoldásokkal való felturbózása áll, azzal a céllal, hogy a kicsiben is örömünket leljük. Számos fifikás trükkel vethetünk véget az örökös tárolási problémáknak, például a felfelé terjeszkedéssel, de nagyíthatják a teret a többfunkciós-, a mobil-, a térelválasztóként is használható valamint az egymásba tehető bútorok is, és talán a széket, puffot a falon tárolni sem akkora hülyeség, mint amennyire első hallásra tűnik.

Barangoljunk egyet az új mintaotthonokban és csodálkozunk rá, hogy férhet el három funkció 17 m2-en, vagy egy szigetes konyhapult 2,75*2,75 méteres alapterületen.

Képek: IKEA

Címkék: kicsi letöltés okos ikea ötlet megoldás otthon 2012 lakberendezés katalógus helytakarékos mintaotthon kis alapterület

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr673179723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása