Csináld magad szalvétagyűrű

 2011.08.17. 08:43

A tengerparti nyaralás során számos értéket begyűjtünk, mint például kagylókat, tengeri csillagot, sünházikót, melyek aztán egy dobozba kerülve rendszerint eltűnnek a mindent elrejtő fiók mélyén. Ha azonban van egy kis kézügyességünk, és egy szabad délutánunk, méltó helyet találhatunk az ilyen kincsek számára.

Némi kötél, spárga és hobbiragasztó azért a legtöbb háztartásban akad, és megunt régi szalvétagyűrűket is rejthet az a bizonyos nagyétkű fiók. Ha nincs régi szalvétagyűrűnk, magunk is megalkothatjuk a gyűrű alapját vastagabb kötöző spárgából, vagy kötélből fonással, a meglévő karikát pedig betekerhetjük szorosan a spárgával, majd ragasztóval rögzíthetjük rajtuk a kagylókat, tengeri csillagokat.

A hétvégi bulira bőven elkészül a nyári emlékeket felidéző tengerész stílusú konyhai kiegészítő, mely az étkezőasztal egyedi dísze lehet. Munkára fel! Az ötletet itt találtam.

 

Szavaztál már a Goldenblogon kedvenc blogodra? Ha még nem tetted, itt az alkalom. Életmód kategóriában megköszönöm, ha az Artinterior blog mellé teszed a pöttyödet!

Címkék: kreatív stílus csináld magad kagyló saját kézzel tengerparti szalvétagyűrű hobbiragasztó

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr533154653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása