Ki hogy áll a lottónyereménnyel? Folytatódik hihetetlen népszerűségnek örvendő sorozatunk, az álomházak lottómilliomosoknak. Tegyünk egy kis kiruccanást Mauritius egyik gyöngyszemére, a Troux aux Biches hotelbe, mely a nászutasok egyik kedvelt úticélja.

A sziget északnyugati partján, lágy susogású, árnyat adó pálmák ölelésében fekszik ez az ötcsillagos luxusvilla komplexum, melyet tavaly novemberben nyitottak meg újra egy 10 millió eurós felújítás után.

Modern ázsiai stílusban, természetes anyagokkal berendezett szobáival, a szolid elegancia tökéletes megtestesítője ez a paradicsomi hangulatú búvóhely, mely trópusi kertek ölében, fehér homokos tengerparton fekszik, és hamisítatlan mauritius-i vendégszeretettel csábít egy jókora adag relaxálásra. Stresszből eredő fáradalmak kezelésére receptre kéne felírni az ilyet.

 

További képek a Troux aux Biches hotelről a blog Facebook oldalán.

És, ha tetszik a blog, dobj egy szavazatot rá  Goldenblogon. Köszi!

 

Címkék: stílus ázsiai hotel modern luxus mauritius álomház lottómilliomos troux aux biches

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr33137018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása