Szerda. Munkahatékonyság szempontjából talán az egyik legkedvezőbb nap. Hétfőn ugye, még a hétvége fáradalmait pihenjük ki, kedden már épp elkezdünk belerázódni, szerdán rájövünk, hogy eddig még nem tettünk keresztbe semmit, és rákapcsolunk, csütörtökön a megerőltető szerda fáradalmait pihenjünk ki, a péntek ugye meg már igazából a hétvége, hangolódunk a szombatra. Úgyhogy mai bejegyzésem az előbbi eszmefuttatás alapján, szerda lévén, a munka témakörét öleli fel.

Előrebocsátom, hogy nem pártolom a munka hazacipelését, mert azt vallom, amire a munkahelyen nem jutott idő, arra otthon sem fog. Ennek ellenére vannak esetek, amikor az ember arra kényszerül, hogy otthonában egy kis irodasarkot alakítson ki, azért, mert munkájából kifolyólag otthonról dolgozik, vagy, mert (és manapság ez az általános eset) helyet kell találni a számítógépnek, amelyen többnyire társadalmi életet élünk, játszunk, vagy a nagyvilág híreit szívjuk magunkba.

Van, hogy egy egész dolgozószoba is akad erre a nemes célra az otthonunkban, máskor viszont valóban csak egy aprócska sarok ésszerű berendezésével jutunk ülő-, író-, illetve számítógép elhelyezésére szolgáló felülethez.

Igyekeztem mazsolázni ilyet is, olyat is, innen, a falbeugróba beszorított gépállástól az ódon hangulatú irodaszekrényen át a modern vonalú tini tanulószobáig. Csajos és férfias, vintage és modern, remélem mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyet azonban jegyezzünk meg, legyen bármilyen kicsi a lakásunk, igyekezzünk elkerülni azt a helyzetet, hogy a dolgozósarok a hálószobába kerüljön. A munkát a pihenéssel ugyanis szentségtörés lenne keverni.

Címkék: munka stílus dolgozó számítógép iroda munkahely sarok otthoni dolgozószoba

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr823134287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása