Egy terasz három stílus

 2011.08.09. 08:46

Legutóbbi nagy sikert aratott blogbejegyzésem, az IKEA hálószoba 4 színvariációban arra buzdított, hogy újabb hangulati kalandozásokkal raboljam el a harmonikus otthonteremtés iránt elkötelezett olvasókat.

Ezúttal adott egy terasz és három Los angeles-i illetőségű lakberendező hölgy: mindegyikük a saját kedvenc stílusában igyekszik megszépíteni a végtelenül egyszerű, fadeszkázattal borított téglalap alakú teraszt, melyen összesen két, beton oszlop alkotja az eredeti berendezést. Lássuk, mit tudnak kihozni belőle. Képek innen.

A három designer nemcsak színvilágában és stílusában, hanem költségvetésében is eltérő megoldást választott. Judy Kameon, Jennifer Barguiarena, és Gena Sigala által megálmodott kültéri pihenők zárójelben a felhasznált bútorok és lakberendezési kiegészítők összértékével ugyanis a következők: marokkói cocktail lounge (1500 USD), föld és ég színpalettával megkreált étkező pavilon (600 USD), és semleges színpalettával operáló intim hangulatú pihenő (300 USD). Lehet ismét elköteleződni egy stílus, vagy egy színvilág mellett, illetve ötletet meríteni saját teraszunk csinosításához.

 

Marokkói cocktail lounge (1500 USD):

Étkező pavilon (600 USD):

Intim hangulatú pihenő (300 USD):

Címkék: stílus pihenő hangulat designer terasz lounge étkező lakberendező marokkói otthonteremtés stílusvariációk

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr913134066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása