Fotel búvároknak

 2011.08.01. 09:14

A tenger szerelmeseinek nem kell bemutatni az anemónák és a bohóchalak szimbiózisát, és talán az animációs filmekért rajongó gyerekek is emlékeznek még a narancs-fehér csíkos Nemora, aki az anemona, azaz a tengeri rózsa védelmező karjai közt menekül meg üldözői elől.

Az olasz designert, Giancarlo Zema-t is megihlette a korallzátonyok bámulatos csodavilága, melynek hatására megalkotta színpompás foteljét, az Anemone Chair-t, amely nem hiányozhat egyetlen búvár otthonából sem, hasonlóan a korábban bemutatott manta lámpához. Olvasáshoz, tévénézéshez, vagy akár egy délutáni ellazító szundításhoz is jól jöhet ez a poliuretán habból készült, és elasztikus kárpittal borított pihenőbútor.

Címkék: design olasz búvár színes tenger fotel nemo bohóchal anemona ülőbútor pihenőbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr653116077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása