Felcsapnál szigetlakónak?

 2011.07.01. 08:03

Csőd szélén táncol a görög állam, így talán egy csekélyebb összegű lottónyeremény birtokában is adódhat alkalmunk egy jobb fajta tengerparti házikó beszerzésére, ha ügyesen alkuszunk. Rutinos játékosoknak már megvan a borítékolt terve, arra az esetre, ha megütnék a főnyereményt. Én biztosan olajbogyó termesztéssel, olívaolaj sajtolással és kecsketej termékek gyártásával valamint forgalmazásával foglalkoznék, illetve thalassoterápiai központot nyitnék jövedelmező mellékfoglalkozásként vagyonom fialtatása céljából.

Részemről, ha Hellász felé venném az irányt, valami hasonló vityillóban gondolkodnék, mint ez itt, melyet egy luxus apartman bérléssel foglalkozó cég honlapján találtam. A Mykonos szigetén található Mina One és a Mina Two névre hallgató komplexumokat alig kettő illetve háromezer eurós napi bérleti díj fejében tudhatjuk magunkénak egy kisebb baráti társasággal egyetemben.

Természetes anyagok és színhasználat, letisztult formák és emberi léptékek jellemzik az épületet és a lakberendezési stílust is. Semmi felesleges rongyrázás, egyszerű, mégis szolid eleganciát képviselő tengerparti ízlésvilág, mely igazán otthonos hangulatot teremt. A konyha talán túl puritánra sikeredett, de összességében azért elfogadnám nyári laknak.

 

A héten indult NYEREMÉNYJÁTÉKUNK megfejtésének beküldési határideje jövő hétfő, tessék játszani a magazin előfizetésért itt!

 

 

 

Címkék: stílus sziget ház görög luxus építészet villa természetes tengerpart nyaraló mykonos

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr123027443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.07.01. 11:23:59

Csodálatos. De mennyi idő kell ahhoz, hogy a tökéletesség és unalom kiborítson, és visszamenekülj a pokolba?

külföldi bankszámla · http://www.kulfoldibankszamla.info/ 2011.07.01. 13:48:55

Nagyon érdekes cikk. Az olajbizniszt nem erőltetném, mert az olaszokkal nem lehet versenyezni, egy szigeten meg nagyon nehéz megoldani a dolgok oda és elvitelét. A görög válságot a szigeteken nem nagyon lehet érezni, néhány ezer éve az említett olaj, a szőlő és a napfény garantált. Akinek van pénze annak mindenképpen érdemes lehet egy ilyen lehetőségben gondolkozni, mert az életminőség összehasonlíthatatlanul jobb a görögöknél, mint a horvátoknál, ez nem gazdasági, hanem kulturális kérdés. Kicsit távolabb van, de a tenger összehasonlíthatatlanul jobb, mint az Adria. Szóval tetszett a poszt:)

Vektorigo · http://iranylondonblog.hu 2011.07.02. 00:15:40

Én már szigetlakó vagyok :) csak nem ott ;) Jó cikk, amúgy, nagyon tetszik az eleje :)

Coolhead 2011.07.02. 18:17:04

Na gyerünk, menjünk!
süti beállítások módosítása