Vámpírnaplók hangulatban

 2011.06.29. 09:03

Talán túlságosan rákattantam mostanában a vámpíros sorozatra, de ahogy ezt a drótvázas fekete lámpát megláttam egy olasz gyártó oldalán, nekem rögtön az agyaras vérszívók jutottak eszembe. Nehéz esésű bársonyfüggönyök, antik berendezési tárgyak, fülledt, budoáros légkör – szerintem tökéletesen passzolna a Salvatore testvérek otthonába.

Ugyanakkor a hófehér változat légiesen könnyed darabjai, akár egy dédanyánk korabeli kecses kis madárkalitka, egy bájos lányszoba ékei is lehetnek, visszafogott eleganciájú vonalaikkal igazán nőies hatást keltenek ugyanis.

Lám-lám micsoda stílusbeli különbség adódik egy aprócska változtatás, az alapszín lecserélése folytán ugyanazon lakberendezési tárgy esetében. Érdemes megfontolni ezeket a szempontokat nemcsak vásárlás, hanem régi bútorok, kiegészítők felújítása esetén is.  

 

A héten indult NYEREMÉNYJÁTÉKUNK megfejtésének beküldési határideje jövő hétfő, tessék játszani a magazin előfizetésért itt!

 

Címkék: stílus lámpa lakberendezés vámpír elegancia nőies budoár vámpírnaplók

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr483023750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agnes szucs · http://www.iiiinspired.blogspot.com/ 2011.06.30. 20:31:51

tényleg ég és föld a különbség, de nagyon tetszenek mindkét színben.

:)
á
süti beállítások módosítása