Rendszeres olvasóink már megszokhatták a hétvégi álomház bemutatót, melynek keretében ez alkalommal az indiai Keralába látogatunk el, egy kis halászfalu, Chowara tengerpartja fölött húzódó magaslat tetejére épült házikóba. A helyi illetőségű építésziroda, a Khosla Associates tervezői arra törekedtek, hogy a környező kókuszpálma ültetvény harsogó zöld felületét megtörve valami igazán különlegeset alkossanak.

Az aszimmetrikus tetőszerkezetével a magára figyelmet fókuszáló épület összességében azonban szellős belső tereinek, és a kerttel való szerves összeköttetésnek köszönhetően mégsem vonja uralma alá a természetet.

Kedvenceim a szabálytalan alakjával és a nyers fa természetes szépségével csábító étkezőasztal, és a nyitott fürdőszoba zuhanyzója, melybe természetes fény árad a tetőn át. Azért a medencét is zokszó nélkül eltűrném.

Címkék: india ház modern építészet medence álomház

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr332950943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

liza.k 2011.06.10. 15:37:51

shtrend.hu/index.php/Kutyu/panikszoba-panikhaz.html

ez is hasonlóan csodaszép, na meg egy picit ijesztő is, ugyanis ez egy nagyon stílusos bunker:)
süti beállítások módosítása