A fagyos szentek elvileg már éppen kopogtatnak, a következő napokban némi lehűlésre és zivatarokra számítunk, ám minket ez cseppet sem zavar, a budapesti nyárból ismét az istenek szigetére, Balira látogatunk, a Bali Banyan Tree resort-ba.

Hétvégi álomház-néző túránkon a Bali nemzetközi repterétől, a Ngurah Rai-tól mindössze 20 percnyi autóútra fekvő, a sziget legdélebbi régiójában található komplexumba lesünk be, mely 73 villát foglal magába a legkisebb, 239 m2 alapterületű, egy hálószobástól egészen a 680 m2-es elnöki vityillóig. A házikókhoz saját kertrész is tartozik, és majd mindegyikük az óceánra néz. Az épületek kialakításánál valamint a belsőépítészeti megoldások terén is a legmagasabb minőségi alapanyagokkal dolgoztak, és a balinéz hagyományokra építkezve modern ázsiai stílust alkottak a lakberendezők.

Banyan Tree villa tulajdonosként lehetőségünk van arra, hogy rendszeresen itt töltsük szabadságunkat, de akár más Banyan Tree resortok-ban való tartózkodásra is felhasználhatjuk tagságunkat.

Ha szeretnénk megtudni, hogyan éldegélnek kedvenc szobanövényeink eredeti környezetükben, a szabadban, és mit jelent valójában a keleti kényelem, a tökéletes kikapcsolódás, valami ilyesmibe fektessük lottó milliárdjainkat.

Címkék: stílus ázsiai modern villa lakberendezés bali belsőépítészet álomház resort balinéz banyan tree

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr432900104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cyberkata 2011.05.13. 11:44:13

Ha már ilyen szép digitális képek... Május 16-án rendezi meg a HP Digitális majálisát. www.facebook.com/HPMagyarorszag?sk=app_6009294086 www.facebook.com/event.php?eid=214688875217126 További infokat az oldalon találtok. Szuperjó lesz!
süti beállítások módosítása