Costa Rica (jelentése: gazdag part) sokunk mindennapjainak szerves része. Kinek a reggeli banánon virító matrica juttatja eszébe a közép-amerikai országot, kinek a gőzölgő kávé illata, de kakaó, és a belőle készülő csokoládé formájában is közelébe kerülhetünk Costa Ricának.

Amint pedig már visszatérő olvasóink megszokhatták, én igyekszem elhozni a távoli népek modern építészetét és lakberendezési kultúráját hétvégi álomház sorozatomban. A Mayana Villa háromnegyed órányi autóútra fekszik San Isidrotól, a Beach Hermosa közelében. Ez az egyébként balinéz stílusú luxusvilla Enrique Barascout tervezői kvalitásait dicséri, aki két nappalit, hat darab kétszemélyes hálót és két étkezőt rejtett el a környezettel teljes harmóniát alkotó falak között.

Hat emberre számolva mindössze heti 8955 euróért már ki is bérelhetjük ezt a harminchektáros telken fekvő földöntúli paradicsomot, egy kellemes baráti nyaralás erejéig. Lottómilliomosoknak kötelező.

További képek a Villa Mayana-ról az Artinterior Blog Facebook oldalán. Csatlakozz olvasótáborunkhoz itt.

Címkék: villa lakberendezés costa rica álomház luxusvilla balinéz modern építészet

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr722880017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása