Vége a nemkívánatos falra firkálásnak, a bútorok, a padló és egyéb tiltott helyek gyermekművészek általi kéretlen dekorálásának – állítja Tian Tang, a „Come and Draw” (gyere és rajzolj) rajzasztal tervezője.

A praktikus bútordarabot a designer otthonra, és középületek gyerek játszósarkaiba, valamint óvodákba, iskolákba ajánlja a kicsik rajzolási vágyainak és szárnyaló kreativitásának szabad teret engedve. Az asztal nemcsak azért különleges, mert lapján egy színes papírokból álló, firkálásra csábító papírtömb található, hanem azért is, mert az asztallap megpörgetésével a rajzolás új, szokatlan módját is megismerhetik a gyerekek.

A művészi hajlamok tapétán és a lakás más, nem rajzolás céljára szolgáló felületein való kiélésére véleményem szerint csak kétféle magyarázat lehet, a túlzottan szabadelvű nevelés, vagy a komplett nemtörődömség. Szüleim az én kezembe is hamar beillesztették a színes ceruzát, mégsem kellett nálunk évente újrafesteni, rajzaim a mai napig dossziékban összegyűjtve sorakoznak a szekrény mélyén. Ettől függetlenül jó ötletnek tartom ezt a bútordarabot, és barkács-mesterségben jártas apukáknak szeretettel ajánlom megvalósításra.

Címkék: gyerek asztal iskola óvoda bútor otthon falfirka tervező játszósarok desinger rajzasztal

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr302800929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása