Legutóbbi, Lakástrend kiállításon való bóklászásom alatt futottam bele egy lakberendezési cégbe, a holland Rivièra Maison-ba. Ha valaki hamisítatlan, a felső tízezer hanyag eleganciáját tükröző tengerparti stílusban szeretné dekorálni otthonát, itt érdemes körülnéznie.

Otthonunk létező összes szobájába megtalálhatunk a bútoroktól kezdve a legapróbb kiegészítőkig bezárólag mindent, amire szükségünk lehet a „magam sem tudom” felirattal ékesített kanapétól a praktikus kiskanállal felszerelt capuccinos csészéig. Így akár az is lehetséges, hogy nyaralónk felújítását, vagy házunk újragondolását mindössze egy üzletbe ellátogatva, kényelmesen megoldhatjuk. Elfoglalt lakberendezők sok mindent megadnának az ilyen tálcán kínált lehetőségekért, csakúgy, mint az otthonuk csinosításra vágyó háziasszonyok.

A második világháború után nyitott holland családi virágüzlet profilját az alapítók fia, mikor 1985-ben megörökölte a tulajdonosi széket, kezdte az otthoni dekoráció irányába terelni. Ázsiai körútjából hazatérve egy konténernyi kaspót is magával hozott, és árulni kezdte üzletében. Az ötlet jó fogadtatásra lelt, annak nagy sikerén felbuzdulva a tulajdonos egyre több lakberendezési kiegészítővel töltötte meg a polcokat. Mára a cég Európa 18 országában van jelen, hazánkban a Max City-beli  SA Maison Kft. forgalmazza termékeiket.

Kis képes ízelítőmmel remélem, megjön a kedvünk nemcsak a nyárhoz, hanem a vízparti életstílushoz is, mely akár egy kerti grillezés, baráti összejövetel hangulatát is megalapozhatja.

Címkék: stílus üzlet kiállítás holland otthon lakberendezés tengerpart dekoráció elegancia lakástrend tengerparti riviera maison

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr602785178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása