Bútorok KRESZ táblából

 2011.03.25. 07:06

Életem egyik legjobb születésnapi ajándékát a harmincadikra kaptam: egy sebességkorlátozás KRESZ táblát az életkorommal. Itt jegyezném meg, hogy ha valaki hasonló meglepetésen töri a fejét, folyamodjon legális megoldáshoz (akár on-line is megrendelhetjük kedvencünket a hivatalos táblakészítőknél), ugyanis a közutakon elhelyezett jelzőtáblák meglovasítása kimeríti a törvénybe ütköző magatartás fogalmát, és mint ilyen, súlyos szankciókat von maga után. Nem beszélve arról, hogy a hiányzó tábla akár embertársaink életét is veszélyeztetheti.

Na de mi köze lehet a közúti jelzőtábláknak a lakberendezéshez, azon túl, hogy nálam csodás éke lett a 30-as sebességkorlátozás az előszoba falának? Egy mókás kedvű texasi művészeti vezető, Tim Delger szabadidejében bútorokat eszkábál a különféle táblákból. Asztalok, székek, polcok készülnek a színes lemezekből, melyek aztán a fiatalok, vagy a gyermeteg lélekkel megáldott felnőttek otthonának egyedi fókuszává válhatnak. Loft stílusban például tökéletesen megállja a helyét egy ilyen bútordarab.

Címkék: stílus asztal ajándék polc szék bútor otthon lakberendezés loft kresz tábla

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr82769964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása