Ahogy a kívülről egészségesnek tűnő almába beleharapva eltorzul az arcunk a belülről rothadó részhez érve, úgy érheti a meglepetés a favágót, mikor a szép szál tölgyről kiderül, hogy a kártevők az évtizedek során üregesre rágták a törzsét. De nem mindenki ragaszkodik a tökéleteshez, van, aki meglátja a lehetőséget a sérültben is. Így készültek a következő bútorok is, melyek a szúette fa szépségének meggyőző példái, egy lakberendező szemével nézve az organikus design valódi kincsei.

Eszembe juttatják gyermekkorom nyarait, mikor a Szentendrei-sziget végében, a Kisoroszi kempingben a Duna-parton járkálva csodáltam a folyó hordalékával érkezett öles korhadt fadarabokat. Göcsörtjeik, kanyarulataik sokszor már eleve egy fotelt, vagy heverőt formáltak, de némi fantáziával könnyedén beléjük képzeltem egy egész bútorkollekciót.

Címkék: design fa bútor organikus lakberendező korhadt szúette

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr142676275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamTwo 2014.11.06. 23:29:57

Gondolom már nem aktuális, de az utókor számára: kb igen.
mountainheartwoodworks.com/lumber-logs
süti beállítások módosítása