Türkiz karácsony

 2010.12.23. 07:52

Mindig ugyanazok a díszek kerülnek a fára, évről-évre? Van, akinek pontosan ez jelenti az ünnep fényét, az állandóság, a nagymamától örökölt gömbök antik hangulata, a hagyományokhoz való ragaszkodás.

Egyre többen vannak azonban azok, akik nemcsak az öltözködésben, hanem a lakberendezésben, otthonuk dekorálásában is igyekeznek lépést tartani az aktuális divattal.

Az idei év egyik trendszíne a türkiz. Első hallásra talán szokatlannak, és ridegnek tűnhet, ám annak, aki minden évben más színben szeretné ünnepelni a karácsonyt, érdemes lehet kipróbálnia a türkiz-fehér-ezüst kombinációt 2010-ben.

Szöveg helyett ez alkalommal beszéljenek a képek, ihletadóként összegyűjtöttem néhányat belőlük.

 

Címkék: karácsony lakberendezés dekoráció türkiz trendszín

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr712527666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diablo XR 2010.12.25. 15:19:41

Vicc. A képek nagy részéről üvölt, hogy az eredetileg ki tudja milyen színeknek nekiestek a fotosoppal, áttürkizezték az egészet és kész. Ennyi lenne itt az artinteriór?

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2010.12.25. 17:08:12

Manapság photoshop nélkül már szinte nem készül fénykép. Magazinoknál pedig általános, hogy azonos tónusra állítják vele az egy oldalon bemutatott tárgyak színét.
Mellesleg a cél jelen esetben az volt, hogy megmutassam, nemcsak a hagyományos piros arany színekben lehet gondolkozni karácsonykor.
süti beállítások módosítása