Több az egyben multi fotel

 2010.12.17. 07:46

Egy újabb elmés találmány kis lakásokba. Sok mindennel próbálkoznak a tervezők a garzonokban élők kedvében járni. Annak idején a Thonet szék maga is egy csoda volt, mely ugyan nem garzonba készült, ám szintén a helytakarékosság figyelembevételével alakították ki szerkezetét, ez volt ugyanis az első olyan szék, amelyet egymásba lehetett tenni, így a kávézókban kis helyen is lehetett egy sor további ülőalkalmatosságot tárolni, például a teraszra szánt darabokat.

Később jött az összecsukható szék, amely szekrény mellé állítva, vagy fali akasztón tárolva próbálta megoldani a kis lakásban könnyen kialakuló zsúfoltság érzetét. Most pedig itt van a legújabb dili, a „Shair” azaz az oszd meg szék, mely ismét egy távol-keleti tervező, Jie-Jyun Lyu kreativitásának gyümölcse.

A fotel ülőfelülete több kis pamlagból áll össze, melyeket a hirtelen betoppanó vendégsereg érkezésekor egyszerűen csak szétosztunk, és máris nyolc embernek van hova ülnie. Zseniális.

Forrás: Modernchairdesign.com

Címkék: szék fotel lakberendezés garzon kis lakás szék a székben

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr212508960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása