Színekkel a megszokás ellen

 2010.10.11. 08:02

A minap jártam egy fagylaltozóban, ahol egy asztal köré szisztematikusan különböző színű műanyag ülőfelületű székeket helyeztek. Két lila, egy kiwi zöld és egy átlátszó. Magam is meglepődtem rajta, hogy az összhatás egyáltalán nem volt sem kesze-kusza, sem csiricsáré, sokkal inkább hatott vidámnak és frissnek.

Sokszor a megszokások által vezérelve eszünkbe sem jut, hogy másként csináljunk dolgokat, mint elődeink, és ugyanazokat a köröket járjuk emberöltők óta. A lakberendezés jó alkalmat ad a kísérletezésre, csak bátorság kell hozzá, és persze nagy adag jó ízlés, hogy a végeredmény harmonikus legyen, ne pedig kaotikus.

A Parri Design ragyogó színekben megálmodott székeit egymással kombinálva könnyedén feldobhatjuk a hangulatot egy irodai étkezőben, vagy akár otthon is. Akár egy marék francia drazsé, ennivaló!

Címkék: design színes székek parri

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr972359729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása