Start

 2010.09.07. 13:17

Vagyok, aki vagyok. Pályaelhagyó közgazdász, világutazó kalandor, későn érő útkereső, grafomán gasztromán. Tervekkel teli alkotó, végzős lakberendező hallgató.

Szeretem, amikor a fehér lapokon elmém kreálmányai testet öltve életteli képpé állnak össze, végül egy nemcsak színes, de szagos, kézzel fogható formában materializálódva megtöltik a teret, és új otthont teremtenek.

A tervezők kiváltsága a teremtés csodája, amikor a semmiből létrehoznak valamit, ami előtte nem volt más, csak egy gondolat. Az ihlettől az alkotáson át a megvalósításig vezető úton járva, elmém kalandozásait egyedülálló tálalásban megosztanám a lakberendezés, az otthonteremtés elkötelezett híveivel, az épített környezeti kultúra lelkes rajongóival.

Aki bújt, aki nem, jövök!

 

Címkék: teremtés alkotás környezet otthon lakberendezés lakberendező épített otthonteremtés artinterior www.artinterior.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr562277529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katalinb 2011.03.06. 18:12:32

Még jó, hogy láttam 1-2 képet, legalább tudom, hova nem akarok elmenni.
süti beállítások módosítása